Verkkosivujen ja verkkokauppojen suunnittelu

  • internetsivuston ulkoasun suunnittelu, koodaus ja asennus
  • sivuston responsiivinen toteutus
  • WordPress-julkaisujärjestelmä
  • open source, ei lisenssikuluja
  • salasanasuojattu sisällönhallinta
  • hakukoneystävällisyys

Internetsivut ovat osa yrityksen imagoa. Me Knokilla emme myy imagoa tukuttain, vaan suunnittelemme internetsivut räätälöidysti yrityksesi tarpeiden mukaan ja ennen kaikkea yrityksesi brändin mukaisesti. Me emme käytä ostettuja valmispohjia, jotka ovat usein tarpeettoman hitaita latautumaan, sisältävät turhia ominaisuuksia, ovat tietoturvariskialttiita ja usein näyttävät samalta kuin pahimmassa tapauksessa kilpailijan sivusto. Tekemämme sivustot toimivat jouhevasti kaikilla laitteilla läppäreistä puhelimiin, mitä trendikkäästi responsiivisuudeksikin kutsutaan

Julkaisujärjestelmänä WordPress

Julkaisujärjestelmän avulla voit päivittää internetsivusi tekstejä ja kuvia helposti nettiselaimellasi. Kirjaudut vain saamillasi tunnuksilla julkaisujärjestelmään ja ryhdyt muuttamaan sisältöä. WordPress-julkaisujärjestelmän käyttö on täysin maksutonta, se ei edellytä esimerkiksi kuukausimaksuja. Kaiken kukkuraksi WordPress on hakukoneystävällinen ja tietoturvallinen julkaisujärjestelmä.

Internetsivut responsiivisena

Olet varmasti huomannut, että jotkin internetsivut eivät näytä toimivan kunnolla katsellessasi sivustoa kännykällä. Responsiivisuus tarkoittaa sitä, että sivustosi sisältö mukautuu laitteen ruutukoon edellyttämään kokoon. Skaalautuvuus mahdollistaa myös sen, että sivujen sisältöä päivitettäessä uusi sisältö näkyy kaikilla laitteilla välittömästi. Näin ei aina ole esimerkiksi erillisten mobiilisivujen laita.

Web-analytiikka

Asennamme sivustolle seurantatyökalun (Google Analytics), jonka avulla voit tarkkailla ketkä sivuilla käyvät. Saamastasi tiedosta on suuresti hyötyä mm. uusasiakashankinnassa. Samalla työkalulla näet myös kävijämäärät, mitä hakusanoja kävijät ovat mahdollisesti käyttäneet, millä sivuilla kävijät ovat vierailleet, kauanko internetsivuilla on oltu sekä millä laitteella sivulla käytiin.

Muita ominaisuuksia

Ajastus, esikatselu, kategoriat, kirjautuminen, käyttäjäryhmät, lomaketyökalu, mediasisältö, rekisteröityminen, salasanan palautus, sisällön tyypit, sisällön versiot, tagit, tekstieditori, integroitu linkkienhallinta, oikoluku, monipuolinen lisäosarajapinta, paluuviitteet, staattiset sivut, kävijöiden esto, tuki avainsanoille, käyttäjäryhmät…

Hinta alk. 2000€

Halutessasi saat tarjouksen myös painotyölle. Hintoihin lisätään ALV 24%.

Soita 040 5587 987 ja pyydä tarjous,
tai ota yhteyttä lomakkeen kautta:

HUOM! Emme luovuta sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille.

Open chat
Hei! Miten voimme auttaa?

(Klikkaamalla keskusteluikonia käynnistyy keskustelu Whatsappissa.)
Powered by